Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Een bijzondere en mooie periode is aangebroken en ook een tijd om goed voor jezelf te zorgen. Een zwangerschap brengt veel veranderingen met zich mee, daarom kan juist dán een massage heerlijk zijn. Zwangersschapsmassage werkt verlichtend bij klachten en ontspant lichaam en geest. 

Let op, de eerste drie maanden van de zwangerschap mag ik geen massages geven uit veiligheid voor uw ongeboren kindje.

Prenatal MassagetafelOok voor zwangerschapsmassage bent u bij Relax 4 Her massage Alkmaar aan het juiste adres. Ik heb een Prénatal zwangerschapstafel. Dit is een massagetafel met uitsparingen voor buik en borsten, zodat u ondanks uw zwangerschap toch heerlijk op de buik kan liggen. Uw buik wordt ondersteund met een band. Voldoende kussens geven ondersteuning zodat u comfortabel ligt. Als u last heeft van onderrug- en bekkenklachten gaan we samen in overleg wat de meest prettige houding is.

Heeft u vóór de zwangerschap miskramen of bloedingen gehad of heeft u last van een te hoge of te lage bloeddruk, dan is het aan te raden altijd eerst te overleggen met uw gynaecoloog of verloskundige, voordat u zich laat masseren.